Lees me #2

  • Evelyne

    Oke oke, de nieuwsbrief heeft een nieuwe titel. Maar wie gaat me vertellen dat dit niet in de lijn past van het groter geheel?

    Toch even voor de duidelijkheid. De frequentie van de nieuwsbrief hangt van allerlei factoren af, die ik hier niet nader ga benoemen. Met andere woorden; regelmaat is nergens te bekennen. (Zoek dat dus ook niet uit, want je zult het niet vinden.)

    Een terugblik

    ————-

    vorige week is de rubriek Pak me gestart. Een rubriek waarin cd's en boeken zomaar te pakken zijn. het enige wat je ervoor moet doen is een e-mail sturen naar Het_Monumentale@hotmail.com. Er is veel bagger te pakken (ik geef natuurlijk niet mijn beste spul weg), maar ook spul wat ik simpelweg niet mooi vind, maar ongetwijfeld door anderen aanbeden wordt. Zo denk ik aan John Grisham's De Straatvechter of een cd van The Donnas (dit jaar op Lowlands).

    Ook waren er vorige week kaartjes te winnen voor het WoodFestival in Houten. Helaas (ik zou een naam kunnen verzinnen, maar mijn eerlijkheid overwint alles) heb ik geen winnaar kunnen trekken. De kaartjes zijn uiteindelijk vergeven.

    Een update

    ———-

    Weer een nieuwe rubriek! De rubriek die dit keer het licht ziet is heet Luister me. Hier worden regelmatig recensies geplaatst van cd's die pas op de markt zijn. De huidige recensie: De-Phazz. Houd de rubriek in de gaten, want ik zie mogelijkheden om hier het een en ander uit te breiden. Wat, blijft nog even in het midden.

    En tot slot kan ik vertellen dat er wederom kaarten beschikbaar zijn gesteld voor een feest. Er is dus weer wat te winnen! Kijk in de rubriek Ontmoet me en misschien win jij wel de kaarten voor een feest in Rotterdam op 20 juli.

    Tot zover,

    Evelyne, http://welcome.to/Het_Monumentale.com

  • Evelyne

    Grrr….

    http://welcome.to/Het_Monumentale