Alles wat je maar wilt weten over HARRY POTTER in de Trouw Audiochat

Trouw besteed in het kader van de Maand van het Boek bij de krant en de kinderboekenweek aandacht aan Harry Potter. Op woensdag 10 oktober tussen 17:00 uur en 18:00 uur zullen Mariëlle Bouken (uitgeverij De Harmonie die het boek in Nederland uitbrengt) en Thomas de Veen (van de Zweinstein fanclub) al je vragen over Harry Potter beantwoorden. Doe ook mee!

Dat kan via een nieuwe soort chat, de Audiochat. Daarbij kan je op de site www.trouw.nl/audiochat je vraag intypen en dan hoor je in geluid het antwoord van onze gasten. Later kan je dan de hele Audiochat dan nog eens rustig terugluisteren. Hieronder meer uitleg over de Audiochat.

Trouw Audiochat

De Audiochat is een vrij nieuwe interactieve manier van vragen stellen en beantwoorden via internet. Via www.trouw.nl /audiochat kan men gratis inloggen door het opgeven van een naam en daarna een vraag stellen. De vragen komen op het scherm in een rij te staan, waar de deelnemers op kunnen stemmen. De vragen die steeds de meeste stemmen krijgt worden aan de deskundigen, journalisten of andere gasten gesteld door een kundige presentator. Het antwoord zal dan via een microfoon en het internet bij de deelnemers thuis via de computer te beluisteren zijn. Diverse voorbeelden van vorige Audiochats kunt u terugluisteren via www.trouw.nl/audiochat.

Zeg het voort en maak een link naar de site www.trouw.nl/audiochat !

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Gideon Hofland

internetredactie Trouw

www.trouw.nl